۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۰:۴۹

راه اندازی مرکز ریز پرنده ها در دانشگاه امیرکبیر

راه اندازی مرکز ریز پرنده ها در دانشگاه امیرکبیر

رئیس دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر از راه اندازی مرکز ربز پرنده ها در این دانشکده خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمود مانی روز گذشته در مراسم بیستمین سالگرد تاسیس دانشکده هوا فضا و اختتامیه مسابقات دانش آموزی هوا فضا اعلام کرد: این مرکز با همکاری قطب علمی مهندسی هوا فضای محاسباتی توانست اولین هواپیمای بدون سرنشین را در دانشگاه طراحی و بسازد. 

وی همچنین به ایجاد قطب مهندسی هوا فضا اشاره کرد و افزود: این دانشکده با انتشار 71 مقاله در مجلات ISI و 96 مقاله در مجلات داخلی و خارجی توانست موافقت اصولی ایجاد قطب مهندسی هوا فضا را اخذ کند.

رئیس دانشکده هوا فضا به ایجاد آزمایشگاههای کنترل، دینامیک سیالات، ارتعاشات و سیستمهای دینامیکی، خستگی و شکست، سوخت و احتراق، مکانیک پرواز و مواد مرکب در دانشکده هوا فضا اشاره کرد و گفت: راه اندازی آزمایشگاههای میکرو جت، واقعیت مجازی و توربو ماشین و سخت افزار در حلقه در دستور کار قرار گرفته است.

محمود مانی با اشاره به بیستمین سال تاسیس دانشکده گفت: این دانشکده در سال 76 با حمایت صنایع هوا فضا و با محوریت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران راه اندازی شد.

مانی افزود: در سال 71 اولین سری پذیرفته شدگان فارغ التحصیلان شدند که متعاقب آن گرایشهای جلوبرندگی پرواز، سازه های هوایی و آئرودینامیک در مقطع کارشناسی ارشد در دانشکده راه اندازی شد.

رئیس دانشکده هوا فضا با بیان اینکه در سال 76 مجوز برگزاری دوره های دکتری را اخذ شد اظهار داشت: تاکنون 398 نفر در دوره کارشناسی، 231 نفر در دوره کارشناسی ارشد و 16 نفر در دوره دکتری فارغ التحصیل شدند.

کد خبر 683815

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha